vorige INDIAAS-OOSTERS volgende Klik hier voor de printversie

 

Indiase groentecurry
Hoofdgerecht, 3 à 4 personen

 

 

Ingrediënten
ca. 350g aardappelblokjes (of krieltjes in de schil, gehalveerd)
2 eieren
olie
1 (rode) ui in dunne partjes
knoflook
1 à 2 eetlepels milde currypasta
1 flesje kookroom (à 250 ml)
400 g broccoli en/of bloemkoolroosjes
1 pak Quorn of Valess stukjes

 

Bereiden
Kook de eieren 7 minuten, pel en halveer ze.
Stoom of kook de aardappels en groenten kort voor.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de Quorn stukjes goudbruin.
Voeg knoflook en de mild curry toe en bak deze heel kort (ca. 1 minuut).
Voeg kookroom, groenten en aardappel toe en breng het al roerend aan de kook.
Op laag vuur (afgedekt) gaar stoven (evt. nog wat water toevoegen).
Leg aan het eind nog even de eieren in de saus en warm ze mee.