vorige MEDITERRAAN volgende Klik hier voor de printversie

 

Aardappel-courgettepannetje
Hoofdgerecht, 4 personen

 

Bereidingstijd
20 minuten

 

Ingrediënten
2 el olijfolie
1 voordeelzak barbecue minikrieltjes (800 g)
2 uien, in partjes
2 courgettes, in plakjes
1 teen knoflook, in plakjes
2 pakjes Port Salut 50+ (Franse kaas a 185 g), in blokjes
3 takjes peterselie, groen fijngesneden

 

Bereiden
1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de minikrieltjes 10 min. 2. Voeg de uien en de courgettes toe en roerbak 6 min. tot de courgette beetgaar is. Roer de knoflook erdoor en roerbak nog 1 min. 3. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de blokjes kaas en de peterselie erdoor. Serveer direct.